Ondernemen met Stroomopwaarts

Veel ondernemers combineren succesvol zakendoen graag met sociale betrokkenheid. Ze gaan voor kwaliteit en rendement, maar willen ook investeren in expertise, menskracht, faciliteiten en netwerken in de (lokale) samenleving. Het lijkt een lastige combinatie, maar het Kan dus Wel!

Samen met Stroomopwaarts kunt u het verschil maken. Voor uw bedrijf èn voor de samenleving.   

Wat kan Stroomopwaarts voor u doen?

De juiste match

Hebt u werk dat gemakkelijk gedaan kan worden door iemand met een arbeidsbeperking? Dan zorgen wij voor de juiste match. U staat er niet alleen voor. Het Werkgevers Service Punt MVS (WSP) ondersteunt bedrijven die duurzaam sociaal willen ondernemen. Het WSP Stroomopwaarts brengt bedrijven en gemotiveerd personeel bij elkaar en geeft advies en begeleiding op maat. U krijgt een persoonlijke accountmanager, die de best mogelijke match maakt tussen uw vacatures en de werkzoekenden.

Werk uitbesteden

Hebt u werk waar veel handen voor nodig zijn of hebt u andere werkzaamheden die u graag wilt uitbesteden? Ook dan is Stroomopwaarts er voor u. Ons Werkleerbedrijf neemt u graag werk uit handen. Hiermee bent u geholpen en helpt u op uw beurt mensen met een arbeidsbeperking. Door hen mooi passend werk te bieden, draagt u een steentje bij aan de sociaal maatschappelijke opdracht en maakt u samen met Stroomopwaarts het verschil.

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Ook u kunt een bijdrage leveren!

Uw voordelen op een rij

  • Sociaal ondernemen levert winst op voor de samenleving maar ook voor uw onderneming. Denk aan versterking van uw imago, het aanboren van nieuwe markten en uitbreiding van uw netwerk en kennis.
  • Ook op menselijk vlak levert sociaal ondernemen veel op. Het bevordert de teamgeest, inspiratie, trots en ontwikkeling van talenten en competenties van individuele medewerkers.
  • U profiteert van de specifieke mogelijkheden en de vaak grote motivatie van deze werkzoekenden.
  • Door Social Return on Investment werkt u als ondernemer samen met de gemeente om bijvoorbeeld werkzoekenden en leerlingen aan een baan of stageplek te helpen. Deze investering verdient zich terug doordat u mee kunt doen aan gemeentelijke aanbestedingen.

De medewerkers van Stroomopwaarts staan voor u klaar!