Waarom deze site?

Een korte samenvatting

Kanduswel staat in het teken van verhalen. Eerlijke en inspirerende verhalen van cliënten/medewerkers van Stroomopwaarts, ondernemers die met Stroomopwaarts samenwerken en andere betrokkenen.
Kanduswel bestaat omdat er zo veel mooie, lastige of gewoon leuke verhalen zijn binnen Stroomopwaarts. En die verhalen verdienen het om gedeeld te worden. Omdat deze verhalen mensen in hun kracht kunnen zetten, hoop kunnen geven en ondernemers kan inspireren om samen te werken, wat leidt tot meer baanaanbod voor de cliënten van Stroomopwaarts.
Kanduswel wordt gemaakt door mensen vanuit Stroomopwaarts. Cliënten die een nieuwe uitdaging zagen in het creëren van dit platform. Cliënten die zich graag willen inzetten om alle verhalen naar buiten te brengen.
 

Wat kan ik er mee?

Natuurlijk vraag je je af wat jij met Kanduswel kan. Dat zetten we graag even op een rijtje.

Ben je een cliënt van Stroomopwaarts?

We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om te vertellen wat Stroomopwaarts voor of met je doet. Hoe was je inschrijving? Wat voelde je vooraf? Op Kanduswel kun je niet alleen lezen over de ervaringen van andere cliënten, maar ook je eigen verhaal delen. Dit doe je via deze pagina (eventueel kan dit ook anoniem). We zijn benieuwd naar jouw ervaringen!

Deel je verhaal

Ben je ondernemer?

Misschien wil je wel samenwerken met Stroomopwaarts. Dat geeft niet alleen een goed gevoel, maar zorgt er ook voor dat je meer maatschappelijk verantwoord onderneemt. Stroomopwaarts kan werk voor je uit handen nemen, maar je kunt ook een nieuwe collega aannemen. Opties genoeg!

Voor ondernemers

Woon je in de gemeente Vlaardingen, Schiedam of Maassluis (of misschien wel ergens anders)?

Ook dan is Kanduswel interessant. Wat gebeurt er allemaal bij een participatiebedrijf? Wie zijn die mensen eigenlijk die je misschien wel eens in Stroomopwaarts auto’s ziet rijden of die je misschien wel eens ergens ziet werken in bijvoorbeeld de groenvoorziening? We laten je de mensen van Stroomopwaarts zien.

Ontdek de verhalen

Werk je bij Stroomopwaarts of een ander participatiebedrijf?

Zie wat Stroomopwaarts voor mensen betekent. Wat doet Stroomopwaarts voor haar cliënten of voor ondernemers? Lees de verhalen, bekijk de video’s en raak geïnspireerd. Hier doe je het voor!

Ontdek de verhalen

Wat doet Stroomopwaarts?

Stroomopwaarts is het participatiebedrijf van de gemeenten Vlaardingen, Schiedam en Maassluis gecombineerd. Stroomopwaarts laat niemand onnodig aan de kant staan en kan mensen helpen hun geluk te hervinden. Eigen kracht en deelname aan de samenleving staan hierbij voorop. Het ultieme doel is om inwoners te helpen bij het vinden van betaald werk. Als dat niet haalbaar is steunt Stroomopwaarts de inwoners met inkomen en zorg. Ondernemer? Ook dan kan Stroomopwaarts veel voor je betekenen. Je kunt met Stroomopwaarts op verschillende manieren sociaal ondernemen. Hier lees je daar meer over.